Budi promjena koju želiš da vidiš
Novosti

FAKT podržao 12 projekata kroz program Građanska akcija

Komisija za dodjelu grantova Fonda za aktivno građanstvo na posljednjem konkursu programa Građanska akcija, izabrala je 12 projekata nevladinih organizacija i neformalnih grupa.

Za projekat “Dječije skupštine Podgorice” Kulsport Podgorica dobio je 1.675 eura. Neformalnoj grupi učenika Klub preduzetnika Ekonomske škole “Mirko Vešović” iz Podgorice za projekat “Znanjem do cilja” odobreno je 2.010 eura.

Izviđački klub Eho Podgorica za projekat “Kamp za eko ideje” dobio je 2.300 eura. Za projekat “Međugeneracijski kurs” Galeriji Cetinje odobreno je 2.100 eura.

Green Life Podgorica za projekat “Poboljšanje turističke infrastrukture u okolini Šaskog jezera” dobio je 2.600 eura, InterLingua Podgorica za projekat “Nova znanja za digitalna izdanja” dobila je 2.765 eura.

Za projekat Zabjelo Mister Mejker” Savezu za djecu i mlade – KUĆA iz Podgorice odobreno je 2.585 eura. Stivi Danilovgrad dobio je 2.690 eura za realizaciju projekta “Jačanje alternativne kulturne scene kroz podsticanje slobodnog izražavanja nezavisnih umjetnika”.

Bona Fide Pljevlja za projekat “Podrška osnaživanju žena” dobila je 1.975 eura, dok je za “Pismo mom drugu” Udruženju roditelja djece oboljele od kancera Podgorica Fenix odobreno 2.480 eura.

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu – OCSI- OMSA iz Podgorice za projekat “OMSActive” dobila je 3.000, dok je Aktivnoj zoni sa Cetinja za projekat “Podrška osnivanju Saveza omladinskih organizacija Crne Gore” odobreno 2.500 eura.

Podijeli:
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NE PROPUSTITE