Budi promjena koju želiš da vidiš
Novosti

Zelene ideje – odabrano šest ideja koje nastavljaju takmičenje

Zelene ideje – odabrano šest ideja koje nastavljaju takmičenje

Komisija za odabir Zelenih ideja, Fonda za aktivno građanstvo, selektovala je šest učesnika nacionalnog takmičenja, koji su aplicirali na otvoreni konkurs, raspisan 4.marta 2020.godine. Ideje koje su ušle u uži izbor su: “Korijen”centar za ekološku edukaciju i izdavaštvo (Anđela Đurašković); EcoSwApp (Dragana Vujisić); San pod zvijezdama (Siniša Novaković); Happy bed (NVO Srećne šapice/Happy Paws); Raw Frame (EQ doo) i eko hostel “Brda”(Vlatko Kadić). Prezentacija odabranih ideja biće održana tokom prve sedmice juna mjeseca u PR centru u Podgorici. Najbolje tri ideje na nacionalnom nivou, nastaviće sa priprema za Regionalno takmičenje, koje je planirano da bude održano u Beogradu – čim to uslovi budu dozvoljavali!

Ukoliko se procijeni da nije bezbjedno da se Regionalno takmičenje održi, najbolje rangirana na nacionalnom nivou će od Fonda za aktivno građanstvo dobiti finansijsku podršku u iznosu od 4,000 EUR.

Zahvaljujemo svim učesnicima, uz želju da uspijete da obezbijedite neophodna sredstva za realizaciju vaših zelenih ideja, jer svaka zavređuje podršku!

Podijeli:

Оставите одговор

NE PROPUSTITE